Dobrodošli

Vrtić “Mala Oaza” se nalazi u starom jezgru Zemuna, u predivnom mirnom ambijentu kuće od 300 m2 koja je posebno i sa velikom pažnjom adaptirana za ovu namenu. Ponosni smo na naše jako lepo dvorište od 400m2 u kojem sa našim drugarima svakodnevno uživamo u brojnim avanturama, igrama i aktivnostima.

Odabrali smo da radimo po Montesori programu jer verujemo da svako dete pojedinačno, u svom ritmu, treba da razvije sve svoje potencijale, bez prisile i kazni. Deca imaju slobodu rada i kretanja, kao i mogućnost da lični razvoj ostvare na najbolji mogući način, uz pomoć vaspitača, svojih vršnjaka, kao i uz redovne posete psihologa i logopeda. Montesori program podstiče detetov osećaj nezavisnosti i edukatori uvek pitaju decu da li žele da probaju da reše određeni zadatak, da li im je potrebna pomoć u onome što rade ili misle da nisu spremni za to.

 

 

Osim redovnih aktivnosti, drugare volimo da iznenadimo i zanimljivim kreativnim radionicama, dugim šetnjama i izletima u gradu i okolini. Mi u našem dvorištu sami sadimo drveće i biljke jer volimo prirodu i brinemo o njoj. Volimo i životinje pa ih rado obilazimo u ZOO vrtu i na salašima. Znamo šta je lepo ponašanje, rado pomažemo jedni drugima, učimo, istražujemo i sa osmehom čekamo svaki novi dan.

Dođite da rastemo zajedno u našoj maloj oazi!
Dobro nam došli :)

Vrtić Mala Oaza