Boravak i ishrana

Radimo u malim grupama tako da svako dete ima neophodnu pažnju, podršku i sigurnost. Nudimo celodnevni i poludnevni boravak za decu od 1 do 7 godina. Radno vreme vrtića je od 7:30 do 17:30 časova. Mališani svakog dana, u skladu sa vremenskim prilikama, borave na svežem vazduhu, uz igru i fizičke aktivnosti koje su neophodne za njihov pravilan psiho-fizički razvoj.

Osim redovnih dnevnih aktivnosti, nudimo i učenje engleskog jezika a veoma često organizujemo kreativne radionice i izlete (poseta ZOO vrtu, salašima, duge šetnje uz reku…). U dogovoru sa roditeljima i u skladu sa uzrastom dece, organizovaćemo i školu plivanja.

Naša deca su pod redovnim nadzorom psihologa i logopeda, tako da, ukoliko želite, možete sa njima porazgovarati o razvoju Vašeg deteta, kao i svim nedoumicama, poteškoćama i izazovima sa kojima se susrećete kao roditelj.

Posebnu pažnju posvećujemo ishrani kako bi mališani mogli pravilno i optimalno da se razvijaju, budu jaki i zdravi. Naš jelovnik je zasnovan na zdravim i dobro izbalansiranim obrocima koje sastavljamo po preporuci dečjeg nutricioniste. Deca mogu da uživaju u raznovrsnim, zdravim i sveže pripremljenim obrocima, a mogu i da se osveže uz ceđene, potpuno prirodne sokove.