Vrlo smo ponosni na prostor od 1.400 m2 sa podnim grejanjem, u zgradi namenski projektovanoj da bude predškolska ustanova, koja ispunjava sve uslove i standarde za rad i bezbednost.

Ovaj prelepi objekat sa veeeeeelikim dvorištem, koje je takođe opremljeno i obezbeđeno – sada je naša nova kuća.

Raspolažemo sa 9 soba za vrtićke i jaslene grupe, a svaka je sa pripadajućim toaletima. Zbog ovako projektovanog prostora vaspitači u svakom trenutku imaju na oku svako dete.

Sala za fizičke aktivnosti, odnosno sala za multimediju na raspolaganju nam je kako za sport tako i za predstave, projekcije i druge kulturne i edukativne sadržaje.

prostor1

Velika kuhinja i trpezarija omogućavaju komfor i uživanje u jelu, izvrsnom spremljenom od strane vrednih kuvara iz EVA keteringa. Poseban ulaz za hranu i ispunjeni svi sanitarni uslovi garantuju bezbednost ishrane u našem vrtiću.

Prijemno odeljenje je prostrano i prijatno, a ukoliko decu dovozite rano ili ih uzimate pred kraj našeg radnog vremena, naći ćete ih u dežurnoj sobi sa dežurnim vaspitačem.

Tu je i soba za izolaciju za decu koja tokom boravka u vrtiću pokažu simptome koji zahtevaju medicinski tretman, te se zbog bezbednosti i svoje i ostale dece udalje iz svoje grupe i na sigurnom čekaju roditelje da ih preuzmu.